Jdi na obsah Jdi na menu
 


Boží software (TALENT PRO ART, 2021)

30. 11. 2021

Mladá česká vědkyně Diana přijíždí se svým španělským novomanželem Adriánem do Barcelony. A následuje akční čtyřiadvacetihodinová jízda ve stylu Dana Browna plná teologických otázek a šokujících vědeckých faktů. Může být Adrián opravdu pozemským vtělením samotného Boha? Jak to, že zná osud každého člověka, který jim zkříží cestu? A jak to, že toho tolik ví o vesmíru? A jakou roli v tom hraje obávaný drogový král, který na ně uspořádá zběsilou štvanici?

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Boží software

Alex 17. 12. 2021 9:08

Dobrý den pane Hartmann,
tak knížka mě dokonale překvapila a převezla. Moc jsem nevěděl, co podle obálky čekat. Ale s čistým svědomím můžu dát 9 bodů z deseti. Je napěchovaná kopou informací z vesmíru podaných úplně jinak, než jsem zvyklý od jiných autorů (toto je moje první knížka od vás). K dokonalosti chybí jen víc stránek, bohužel se čtete dost dobře, takže jsem vás měl za dva dny přečteného. A ta vaše fotka na zadní straně mě odrovnala :-) Díky

Re: Boží software

to: Alex19. 12. 2021 19:02

Díky moc za pochvalu. No, příště se pokusím napsat tlustější knihu. A jsem rád, že jsem vás svou fotkou na zadní straně odrovnal. Byl to takový okamžitý nápad a tak trochu jsem pochyboval, že mi ho vydavatelství schválí. Ale naštěstí se toho v Talent pro Art nebojí.